Doorgaan naar hoofdcontent

Material world ...

26 koffers, 15 dozen en 2 kasten vol, dat is zowat het materiaal dat elk jaar mee op kamp vertrekt. Voor het weekend hebben we gelukkig zoveel niet nodig. Maar waar lagen die waterpistooltjes ook al weer?


Reacties

 1. Hallo mensen van hartekamp,
  bedankt voor het goeie onthaal! Onze Merel voelde zich al onmiddelijk goed thuis bij jullie! Bij ons thuis is het nu verdacht stil, bij jullie nu waarschijnlijk niet meer. Zouden jullie laten weten aan Evi dat de gevraagde mail nu doorgestuurd is, moest ze hem niet ontvangen hebben, laat je het weten? Groetjes Els en Andy
  PS.Een dikke knuffel voor Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo allemaal
  bedankt voor het leuke onthaal gisteren.
  wou eventjes vragen of jonathan het goed maakt en een goede nacht gehad heeft.
  Amuseer jullie nog en tot morgen.
  Dikke knuffel van mama en papa en broer
  groetjes cindy en stefaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan mama en papa van Merel: We hebben jullie mail goed ontvangen. Merel stelt het goed, ze babbelt erop los.

  Kijk ook maar eens naar de foto's van het ontbijt deze morgen. Ook Jonathan stelt het goed. Het is hier fantastisch weer, de roodjes zijn nu op uitstap naar de zee.

  Knuffel

  Evi en Frederic (de enige echte)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo,
  wij willen zeker niet ontbreken in deze blok van
  Hartekamp.
  we wensen jullie veel moed om die 45
  jonge snaken in bedwang te houden
  Kato zou ook nog iets willen zeggen aan Ruben:
  mlqfkonobisuvn flshjo jq
  daaaaaaaaaag!!
  Lander Kato Yvan en Lieve

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! O ok na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.