Doorgaan naar hoofdcontent

Material world ...

26 koffers, 15 dozen en 2 kasten vol, dat is zowat het materiaal dat elk jaar mee op kamp vertrekt. Voor het weekend hebben we gelukkig zoveel niet nodig. Maar waar lagen die waterpistooltjes ook al weer?


Reacties

 1. Papa en mama van Merel20 februari 2009 om 21:51

  Hallo mensen van hartekamp,
  bedankt voor het goeie onthaal! Onze Merel voelde zich al onmiddelijk goed thuis bij jullie! Bij ons thuis is het nu verdacht stil, bij jullie nu waarschijnlijk niet meer. Zouden jullie laten weten aan Evi dat de gevraagde mail nu doorgestuurd is, moest ze hem niet ontvangen hebben, laat je het weten? Groetjes Els en Andy
  PS.Een dikke knuffel voor Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo allemaal
  bedankt voor het leuke onthaal gisteren.
  wou eventjes vragen of jonathan het goed maakt en een goede nacht gehad heeft.
  Amuseer jullie nog en tot morgen.
  Dikke knuffel van mama en papa en broer
  groetjes cindy en stefaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan mama en papa van Merel: We hebben jullie mail goed ontvangen. Merel stelt het goed, ze babbelt erop los.

  Kijk ook maar eens naar de foto's van het ontbijt deze morgen. Ook Jonathan stelt het goed. Het is hier fantastisch weer, de roodjes zijn nu op uitstap naar de zee.

  Knuffel

  Evi en Frederic (de enige echte)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo,
  wij willen zeker niet ontbreken in deze blok van
  Hartekamp.
  we wensen jullie veel moed om die 45
  jonge snaken in bedwang te houden
  Kato zou ook nog iets willen zeggen aan Ruben:
  mlqfkonobisuvn flshjo jq
  daaaaaaaaaag!!
  Lander Kato Yvan en Lieve

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

ROOD

Na 4 uren op de bus te hebben gezeten zijn we toch goed en wel aangekomen in Maasmechelen. Na genoten te hebben van de frietjes, leerden we elkaar wat beter kennen en kropen we moe maar voldaan onze bedjes in.


MASSASPEL

Op maandagmiddag was het tijd voor het jaarlijkse massaspel! We speelden De Mol op wereldreis! In tien landen moesten we samenwerken om opdrachten tot een goed einde te brengen. Elke opdracht bracht geld op voor de groepspot en elke opdracht verborg ook een tip om de mol te ontmaskeren. Uiteraard waren er ook vragen over de mol, waarbij pasvragen konden gekocht worden. Vragen zoals “waar stond De Mol deze ochtend bij de kampdans” of “heeft De Mol een pruik, masker, hoed of bril aan” bleken niet gemakkelijk. Gelukkig bracht het mollenboekje vaak de oplossing. Daarin konden we details noteren tijdens het spel. Zoals op TV was de laatste vraag “Wie is De Mol”. Na een reuzespannende middag werd de uiteindelijk de mol ontmaskerd : het bleek Jensen, oftewel Anubis, te zijn! Iedereen kreeg een mooie medaille als aandenken. We sloten af met een, groepsfoto en dan was het alweer tijd om te eten! Bedankt aan Eva en Helena om het massaspel dit jaar in goede banen te leiden, en bedankt …
ROOD

Wat was het deze ochtend weer spannend! De teletijdmachine lanceerde ons plots in Egypte. In de voormiddag had een farao in de Sahara had onze hulp nodig om de verborgen schat te vinden. 

Na lekkere frietjes hadden we weer energie om magische stenen te verzamelen voor de mummie door verschillende opdrachten uit te voeren. Moe van de gekke dag keken we voor het slapen nog gezellig naar een film met lekkere snoepjes.  

Tot morgen!