Doorgaan naar hoofdcontent

Dag 2


De eerste volledige kampdag. Dokter An heeft er zin in!

Voor de groentjes gaat het snel. Met hun grote één-jaar-in-één-dag-spel begonnen ze de dag met nieuwjaar en goede voornemens, om verder door het jaar te razen. Zo rond 3u was het 21 juli...

De roodjes waren op schattenzoektocht! En wat bleek er in de schat te zitten? Tollen!De oranje groep breekt zich intussen het hoofd over de moord van gisteren. Ze leggen alle bewijsmateriaal naast elkaar. Meer mogen we uiteraard niet vrijgeven, in het belang van het onderzoek.Paars leeft zich intussen uit in een imposant papier-maché kunstwerk. Wordt vervolgd.
Bij de blauwe groep daagde de leiding de kinderen uit voor een grote één tegen allen. Simon ging de mummie-uitdaging aan!

Reacties

 1. we keken vol bewondering naar de foto's en wilden dat we ook een roodje waren. vele groetjes uit veurne,
  mama en moetje van lieze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mama en papa van Merel23 augustus 2009 om 11:30

  Leuk om het kamp te kunnen volgen. We zien alleen maar blije gezichten!!!
  Er werd al lang uitgekeken naar het kamp, en 't zal de moeite waard zijn. Alles OK met ons Merel, lukt het haar om iedereen fris wakker te babbelen? Geef haar maar een dikke knuffel van ons, en de groetjes aan Stijn en Jozefien.
  Mama en papa van Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Carine, mama van Nicolas en Thomas24 augustus 2009 om 08:01

  Zullen onze groentjes dan ook gegroeid zijn als ze in één dag een jaar beleven ???
  Nicolas zal dit alvast niet erg vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

ROOD

Na 4 uren op de bus te hebben gezeten zijn we toch goed en wel aangekomen in Maasmechelen. Na genoten te hebben van de frietjes, leerden we elkaar wat beter kennen en kropen we moe maar voldaan onze bedjes in.


MASSASPEL

Op maandagmiddag was het tijd voor het jaarlijkse massaspel! We speelden De Mol op wereldreis! In tien landen moesten we samenwerken om opdrachten tot een goed einde te brengen. Elke opdracht bracht geld op voor de groepspot en elke opdracht verborg ook een tip om de mol te ontmaskeren. Uiteraard waren er ook vragen over de mol, waarbij pasvragen konden gekocht worden. Vragen zoals “waar stond De Mol deze ochtend bij de kampdans” of “heeft De Mol een pruik, masker, hoed of bril aan” bleken niet gemakkelijk. Gelukkig bracht het mollenboekje vaak de oplossing. Daarin konden we details noteren tijdens het spel. Zoals op TV was de laatste vraag “Wie is De Mol”. Na een reuzespannende middag werd de uiteindelijk de mol ontmaskerd : het bleek Jensen, oftewel Anubis, te zijn! Iedereen kreeg een mooie medaille als aandenken. We sloten af met een, groepsfoto en dan was het alweer tijd om te eten! Bedankt aan Eva en Helena om het massaspel dit jaar in goede banen te leiden, en bedankt …
ROOD

Wat was het deze ochtend weer spannend! De teletijdmachine lanceerde ons plots in Egypte. In de voormiddag had een farao in de Sahara had onze hulp nodig om de verborgen schat te vinden. 

Na lekkere frietjes hadden we weer energie om magische stenen te verzamelen voor de mummie door verschillende opdrachten uit te voeren. Moe van de gekke dag keken we voor het slapen nog gezellig naar een film met lekkere snoepjes.  

Tot morgen!