Doorgaan naar hoofdcontent

Dag 2


De eerste volledige kampdag. Dokter An heeft er zin in!

Voor de groentjes gaat het snel. Met hun grote één-jaar-in-één-dag-spel begonnen ze de dag met nieuwjaar en goede voornemens, om verder door het jaar te razen. Zo rond 3u was het 21 juli...

De roodjes waren op schattenzoektocht! En wat bleek er in de schat te zitten? Tollen!De oranje groep breekt zich intussen het hoofd over de moord van gisteren. Ze leggen alle bewijsmateriaal naast elkaar. Meer mogen we uiteraard niet vrijgeven, in het belang van het onderzoek.Paars leeft zich intussen uit in een imposant papier-maché kunstwerk. Wordt vervolgd.
Bij de blauwe groep daagde de leiding de kinderen uit voor een grote één tegen allen. Simon ging de mummie-uitdaging aan!

Reacties

 1. we keken vol bewondering naar de foto's en wilden dat we ook een roodje waren. vele groetjes uit veurne,
  mama en moetje van lieze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mama en papa van Merel23 augustus 2009 om 11:30

  Leuk om het kamp te kunnen volgen. We zien alleen maar blije gezichten!!!
  Er werd al lang uitgekeken naar het kamp, en 't zal de moeite waard zijn. Alles OK met ons Merel, lukt het haar om iedereen fris wakker te babbelen? Geef haar maar een dikke knuffel van ons, en de groetjes aan Stijn en Jozefien.
  Mama en papa van Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Carine, mama van Nicolas en Thomas24 augustus 2009 om 08:01

  Zullen onze groentjes dan ook gegroeid zijn als ze in één dag een jaar beleven ???
  Nicolas zal dit alvast niet erg vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Het kamp is officieel van start gegaan :) Na een vlotte busrit zijn we goed aangekomen in Maasmechelen. Op het programma stonden kennismakingsspelletjes voor iedere groep. Oranje deed dit zelf rond het kampvuur. 


Massaspel

Vandaag stond het massaspel op het programma: alle Hartekampers hielpen Gert van Studio 100 om het materiaal dat werd gestolen terug te vinden en de show te kunnen laten doorgaan. 
Onze hulp kwam zeker niet te kort: iedereen deed zijn opperste best om de opdrachten bij de verschillende Studio 100 personages tot een goed einde te brengen.
Gelukkig zijn we erin geslaagd alles terug te vinden en hebben we nog van een groot feest kunnen genieten in het stralende weer! 


Hartekamp 2017: we zijn er klaar voor!

We zijn er bijna klaar voor: de kampdans zit in onze benen (en armen!), de attributen zijn klaar en de spelvoorbereidingen zijn afgerond.

Het enige dat nu nog ontbreekt: enthousiaste Hartekampers!

Tot morgen allemaal!