Doorgaan naar hoofdcontent

Dag 2


De eerste volledige kampdag. Dokter An heeft er zin in!

Voor de groentjes gaat het snel. Met hun grote één-jaar-in-één-dag-spel begonnen ze de dag met nieuwjaar en goede voornemens, om verder door het jaar te razen. Zo rond 3u was het 21 juli...

De roodjes waren op schattenzoektocht! En wat bleek er in de schat te zitten? Tollen!De oranje groep breekt zich intussen het hoofd over de moord van gisteren. Ze leggen alle bewijsmateriaal naast elkaar. Meer mogen we uiteraard niet vrijgeven, in het belang van het onderzoek.Paars leeft zich intussen uit in een imposant papier-maché kunstwerk. Wordt vervolgd.
Bij de blauwe groep daagde de leiding de kinderen uit voor een grote één tegen allen. Simon ging de mummie-uitdaging aan!

Reacties

 1. we keken vol bewondering naar de foto's en wilden dat we ook een roodje waren. vele groetjes uit veurne,
  mama en moetje van lieze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mama en papa van Merel23 augustus 2009 om 11:30

  Leuk om het kamp te kunnen volgen. We zien alleen maar blije gezichten!!!
  Er werd al lang uitgekeken naar het kamp, en 't zal de moeite waard zijn. Alles OK met ons Merel, lukt het haar om iedereen fris wakker te babbelen? Geef haar maar een dikke knuffel van ons, en de groetjes aan Stijn en Jozefien.
  Mama en papa van Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Carine, mama van Nicolas en Thomas24 augustus 2009 om 08:01

  Zullen onze groentjes dan ook gegroeid zijn als ze in één dag een jaar beleven ???
  Nicolas zal dit alvast niet erg vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! O ok na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.