Doorgaan naar hoofdcontent

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan!
Ook na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.

Reacties

 1. Al 2 maal onze Thomas gezien.
  Is onze Nicolas daar ook nog ergens?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Maxim en Lieze, ik heb de eerste foto's al mogen zien.Wauw, tof zeg.. het ziet er daar super leuk uit. Geniet nog van jullie welverdiende vakantie. Groetjes aan iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nicolas loopt hier zeker rond! Deze middag hadden we volgend gesprek:

  Oost-Vlaanderen: Wij hebben iets dat jullie niet hebben: AVS
  Nicolas (vertegenwoordiger van Slips, West-Vlaanderen): Wij hebben iets dat jullie niet hebben: EER!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is inderdaad een typische uitspraak voor Nicolas
  Nog veel plezier daar

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!