Doorgaan naar hoofdcontent

groen: update Fata Morgana

Fata Morgana nadert zijn einde en zondag zal moeten uitwijzen of Maasmechelen een 5-sterrendorp wordt of niet. Intussen hebben de kinderen niet stilgezeten.

De eerste stofjes voor het kleedje voor Lieselot kwamen al vrij snel binnen (dank u ouders!). Intussen ligt er genoeg stof klaar om een kleurrijk kingsize bedovertrek te maken. Eén inzender wou annoniem blijven, maar het lapje stof gaf al snel zijn afkomst prijs.

De show voor morgen begint vorm te krijgen. De jongens kiezen voor een gedurfde "vogeltjes dans" terwijl de meisjes aan een rolstoeldans werken op 't Smidje van Laïs. De jongens uit het verre Slypskapelle doen er nog een schepje bovenop en plannen een gedurfde goocheltruc met een kist en een zaag. Komt dat zien!

De mediaploeg heeft zijn slag al binnen. Morgen verschijnt de groepsfoto van groen samen met een klein artikeltje in de krant!


De katapult is bijna test-klaar, ingenieurs Pieter, Indy en Thomas en conceptarchitect Nicolas werken aan de laatste details. Intussen liggen de 3 kilo aardappelen te popelen om afgeschoten te worden.Van de 4 voertuigen die hier moeten verschijnen is deze avond de lekkerste aangekomen: een ijskreemkar! 2 bolletjes met chocolade en snoepjes, je zou voor minder blij zijn!

Reacties

  1. Leuk om eindelijk nog eens iets van jullie te horen. Het ziet er allemaal heel plezierig en gezellig uit. Wat zullen onze kinderen weer veel beleefd hebben in een week tijd. Hartelijk dank aan de leiding en de vele mensen die achter de schermen meewerken om ook dit jaar weer voor een onvergetelijk kamp te zorgen. Het doet deugd om te zien hoeveel creativiteit en inzet er van jullie uitgaat. Een dikke proficiat vanuit het verre Slypskapelle.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! O ok na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.