Doorgaan naar hoofdcontent

groen: update Fata Morgana

Fata Morgana nadert zijn einde en zondag zal moeten uitwijzen of Maasmechelen een 5-sterrendorp wordt of niet. Intussen hebben de kinderen niet stilgezeten.

De eerste stofjes voor het kleedje voor Lieselot kwamen al vrij snel binnen (dank u ouders!). Intussen ligt er genoeg stof klaar om een kleurrijk kingsize bedovertrek te maken. Eén inzender wou annoniem blijven, maar het lapje stof gaf al snel zijn afkomst prijs.

De show voor morgen begint vorm te krijgen. De jongens kiezen voor een gedurfde "vogeltjes dans" terwijl de meisjes aan een rolstoeldans werken op 't Smidje van Laïs. De jongens uit het verre Slypskapelle doen er nog een schepje bovenop en plannen een gedurfde goocheltruc met een kist en een zaag. Komt dat zien!

De mediaploeg heeft zijn slag al binnen. Morgen verschijnt de groepsfoto van groen samen met een klein artikeltje in de krant!


De katapult is bijna test-klaar, ingenieurs Pieter, Indy en Thomas en conceptarchitect Nicolas werken aan de laatste details. Intussen liggen de 3 kilo aardappelen te popelen om afgeschoten te worden.Van de 4 voertuigen die hier moeten verschijnen is deze avond de lekkerste aangekomen: een ijskreemkar! 2 bolletjes met chocolade en snoepjes, je zou voor minder blij zijn!

Reacties

  1. Leuk om eindelijk nog eens iets van jullie te horen. Het ziet er allemaal heel plezierig en gezellig uit. Wat zullen onze kinderen weer veel beleefd hebben in een week tijd. Hartelijk dank aan de leiding en de vele mensen die achter de schermen meewerken om ook dit jaar weer voor een onvergetelijk kamp te zorgen. Het doet deugd om te zien hoeveel creativiteit en inzet er van jullie uitgaat. Een dikke proficiat vanuit het verre Slypskapelle.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bedankt dat jullie er bij waren!

Het was weer een geweldige editie van het Hartekampweekend, dankzij jullie allemaal!
We vonden het fijn dat jullie er bij waren!

Tot snel!

Rood - Disney all the way!

Dag mama en papa
We vermaken ons super aan 't zeetje: we worden ondergedompeld in de wereld van Disney!
Vrijdagavond werd onze kennis van Disney getest met een heuse quiz.  Zaterdagochtend zijn we naar het strand getrokken: Peter Pan en Tinkerbell hadden elfenstof nodig en dat moest dankzij de kracht van het zeewater gereactiveerd worden. Ze konden beiden rekenen op ons want we volbrachten alle opdrachten tot een goed einde!
In de namiddag knutselden we zeepkisten en gingen we met de go-cart op de dijk cruisen :)
Lieve groetjes,
jullie kapoenen