Doorgaan naar hoofdcontent

Het afscheid

Na een week intensief samen eten, spelen, leven, plezier maken... is er vandaag een einde gekomen aan ons heerlijk kamp!
Graag willen we onze 83 zonnetjes van kinderen en 42 fantastische monitoren bedanken voor de heerlijke week! Jullie waren onbeschrijfelijk!
Tot de volgende activiteit!

Mieke, Seba, Frederick

(PS: blijf de blog volgen, binnenkort posten we hier een lijst van de verloren gelopen voorwerpen!)

Reacties

 1. Hartelijk dank voor de hele leuke kamp week. Samuel heeft het enorm naar zn zin gehad en kijkt nu al uit naar volgend jaar.

  Geweldig die inzet van alle monitoren, ze verdienen allemaal een dikke pluim op hun hoed.

  Hartelijke groeten,

  Ineke, mama van Samuel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hartelijk dank aan de ganse groep van Hartekamp voor de goeie organisatie !!!
  Aan de begeleding zelf: een dikke proficiat voor zo'n gevarieerd programma en geduldige en fijne omgang met ons kinderen !!!
  Anne-sophie heeft zo te horen enorm genoten van het kamp .
  Ze zei wel 20 keer dat het een tof en leuk kamp was.
  Hartelijk dank en met veel sympathie voor jullie initiatief !
  groetjes van Luc en Annemarie, ouders van Anne-Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt Hartekamp, het was weer super in orde op het achtste (eventjes nageteld) kamp van Eva.

  Dank aan de leiding, medische en logistieke medewerkers, voor de onvoorwaardelijke inzet, het immense geduld, de onvermoeibare toewijding en nog zoveel meer.

  Dank en tot een volgende gelegenheid!
  mama van Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het was echt supertof
  dank u wel aa al onze leiding ..
  ik verlang al tot volgend jaar

  groeetjes lieze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele grote proficiat voor allen die voor en achter de schermen werken, voor de eersten en de laatsten bij activiteiten, voor de embiance-makers en de stille knuffelaars,... Jullie geven onze kinderen een superweek ( en eigenlijk de mama's en de papa's ook...)!
  PS. Mocht iemand een onbekende groengrijze slaapzak en een zwart zomerjasje (14jr) bij de kampspulletjes tegen komen, denk dan even aan Stijn Cornette. We zijn er nog naar op zoek...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

ROOD

Na 4 uren op de bus te hebben gezeten zijn we toch goed en wel aangekomen in Maasmechelen. Na genoten te hebben van de frietjes, leerden we elkaar wat beter kennen en kropen we moe maar voldaan onze bedjes in.


MASSASPEL

Op maandagmiddag was het tijd voor het jaarlijkse massaspel! We speelden De Mol op wereldreis! In tien landen moesten we samenwerken om opdrachten tot een goed einde te brengen. Elke opdracht bracht geld op voor de groepspot en elke opdracht verborg ook een tip om de mol te ontmaskeren. Uiteraard waren er ook vragen over de mol, waarbij pasvragen konden gekocht worden. Vragen zoals “waar stond De Mol deze ochtend bij de kampdans” of “heeft De Mol een pruik, masker, hoed of bril aan” bleken niet gemakkelijk. Gelukkig bracht het mollenboekje vaak de oplossing. Daarin konden we details noteren tijdens het spel. Zoals op TV was de laatste vraag “Wie is De Mol”. Na een reuzespannende middag werd de uiteindelijk de mol ontmaskerd : het bleek Jensen, oftewel Anubis, te zijn! Iedereen kreeg een mooie medaille als aandenken. We sloten af met een, groepsfoto en dan was het alweer tijd om te eten! Bedankt aan Eva en Helena om het massaspel dit jaar in goede banen te leiden, en bedankt …
ROOD

Wat was het deze ochtend weer spannend! De teletijdmachine lanceerde ons plots in Egypte. In de voormiddag had een farao in de Sahara had onze hulp nodig om de verborgen schat te vinden. 

Na lekkere frietjes hadden we weer energie om magische stenen te verzamelen voor de mummie door verschillende opdrachten uit te voeren. Moe van de gekke dag keken we voor het slapen nog gezellig naar een film met lekkere snoepjes.  

Tot morgen!