Doorgaan naar hoofdcontent

Het afscheid

Na een week intensief samen eten, spelen, leven, plezier maken... is er vandaag een einde gekomen aan ons heerlijk kamp!
Graag willen we onze 83 zonnetjes van kinderen en 42 fantastische monitoren bedanken voor de heerlijke week! Jullie waren onbeschrijfelijk!
Tot de volgende activiteit!

Mieke, Seba, Frederick

(PS: blijf de blog volgen, binnenkort posten we hier een lijst van de verloren gelopen voorwerpen!)

Reacties

 1. Hartelijk dank voor de hele leuke kamp week. Samuel heeft het enorm naar zn zin gehad en kijkt nu al uit naar volgend jaar.

  Geweldig die inzet van alle monitoren, ze verdienen allemaal een dikke pluim op hun hoed.

  Hartelijke groeten,

  Ineke, mama van Samuel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hartelijk dank aan de ganse groep van Hartekamp voor de goeie organisatie !!!
  Aan de begeleding zelf: een dikke proficiat voor zo'n gevarieerd programma en geduldige en fijne omgang met ons kinderen !!!
  Anne-sophie heeft zo te horen enorm genoten van het kamp .
  Ze zei wel 20 keer dat het een tof en leuk kamp was.
  Hartelijk dank en met veel sympathie voor jullie initiatief !
  groetjes van Luc en Annemarie, ouders van Anne-Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt Hartekamp, het was weer super in orde op het achtste (eventjes nageteld) kamp van Eva.

  Dank aan de leiding, medische en logistieke medewerkers, voor de onvoorwaardelijke inzet, het immense geduld, de onvermoeibare toewijding en nog zoveel meer.

  Dank en tot een volgende gelegenheid!
  mama van Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het was echt supertof
  dank u wel aa al onze leiding ..
  ik verlang al tot volgend jaar

  groeetjes lieze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele grote proficiat voor allen die voor en achter de schermen werken, voor de eersten en de laatsten bij activiteiten, voor de embiance-makers en de stille knuffelaars,... Jullie geven onze kinderen een superweek ( en eigenlijk de mama's en de papa's ook...)!
  PS. Mocht iemand een onbekende groengrijze slaapzak en een zwart zomerjasje (14jr) bij de kampspulletjes tegen komen, denk dan even aan Stijn Cornette. We zijn er nog naar op zoek...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! O ok na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.