Doorgaan naar hoofdcontent

Het afscheid

Na een week intensief samen eten, spelen, leven, plezier maken... is er vandaag een einde gekomen aan ons heerlijk kamp!
Graag willen we onze 83 zonnetjes van kinderen en 42 fantastische monitoren bedanken voor de heerlijke week! Jullie waren onbeschrijfelijk!
Tot de volgende activiteit!

Mieke, Seba, Frederick

(PS: blijf de blog volgen, binnenkort posten we hier een lijst van de verloren gelopen voorwerpen!)

Reacties

 1. Hartelijk dank voor de hele leuke kamp week. Samuel heeft het enorm naar zn zin gehad en kijkt nu al uit naar volgend jaar.

  Geweldig die inzet van alle monitoren, ze verdienen allemaal een dikke pluim op hun hoed.

  Hartelijke groeten,

  Ineke, mama van Samuel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hartelijk dank aan de ganse groep van Hartekamp voor de goeie organisatie !!!
  Aan de begeleding zelf: een dikke proficiat voor zo'n gevarieerd programma en geduldige en fijne omgang met ons kinderen !!!
  Anne-sophie heeft zo te horen enorm genoten van het kamp .
  Ze zei wel 20 keer dat het een tof en leuk kamp was.
  Hartelijk dank en met veel sympathie voor jullie initiatief !
  groetjes van Luc en Annemarie, ouders van Anne-Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt Hartekamp, het was weer super in orde op het achtste (eventjes nageteld) kamp van Eva.

  Dank aan de leiding, medische en logistieke medewerkers, voor de onvoorwaardelijke inzet, het immense geduld, de onvermoeibare toewijding en nog zoveel meer.

  Dank en tot een volgende gelegenheid!
  mama van Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het was echt supertof
  dank u wel aa al onze leiding ..
  ik verlang al tot volgend jaar

  groeetjes lieze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele grote proficiat voor allen die voor en achter de schermen werken, voor de eersten en de laatsten bij activiteiten, voor de embiance-makers en de stille knuffelaars,... Jullie geven onze kinderen een superweek ( en eigenlijk de mama's en de papa's ook...)!
  PS. Mocht iemand een onbekende groengrijze slaapzak en een zwart zomerjasje (14jr) bij de kampspulletjes tegen komen, denk dan even aan Stijn Cornette. We zijn er nog naar op zoek...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Het kamp is officieel van start gegaan :) Na een vlotte busrit zijn we goed aangekomen in Maasmechelen. Op het programma stonden kennismakingsspelletjes voor iedere groep. Oranje deed dit zelf rond het kampvuur. 


Massaspel

Vandaag stond het massaspel op het programma: alle Hartekampers hielpen Gert van Studio 100 om het materiaal dat werd gestolen terug te vinden en de show te kunnen laten doorgaan. 
Onze hulp kwam zeker niet te kort: iedereen deed zijn opperste best om de opdrachten bij de verschillende Studio 100 personages tot een goed einde te brengen.
Gelukkig zijn we erin geslaagd alles terug te vinden en hebben we nog van een groot feest kunnen genieten in het stralende weer! 


Hartekamp 2017: we zijn er klaar voor!

We zijn er bijna klaar voor: de kampdans zit in onze benen (en armen!), de attributen zijn klaar en de spelvoorbereidingen zijn afgerond.

Het enige dat nu nog ontbreekt: enthousiaste Hartekampers!

Tot morgen allemaal!