Doorgaan naar hoofdcontent

Blauw - daarvan krijgen we vleugels

Onze lieve blauwtjes maakten deze voormiddag verder kennis met elkaar om daarna samen te spelen
 in de speeltuin. 

In de namiddag zijn we gestart met ons sprookje van deze week, waarbij we de feeën helpen hun vleugels terug te krijgen. 

Om de zonnige dag af te sluiten, speelden we een variatie op de stoelendans waarbij er quizvragen opgelost werden. Vooral het dansen tijdens de stoelendans zorgde voor de perfecte afsluiter van de dag... 

Tot morgen xx blauw

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het kamp is officieel van start gegaan :) Na een vlotte busrit zijn we goed aangekomen in Maasmechelen. Op het programma stonden kennismakingsspelletjes voor iedere groep. Oranje deed dit zelf rond het kampvuur. 


Massaspel

Vandaag stond het massaspel op het programma: alle Hartekampers hielpen Gert van Studio 100 om het materiaal dat werd gestolen terug te vinden en de show te kunnen laten doorgaan. 
Onze hulp kwam zeker niet te kort: iedereen deed zijn opperste best om de opdrachten bij de verschillende Studio 100 personages tot een goed einde te brengen.
Gelukkig zijn we erin geslaagd alles terug te vinden en hebben we nog van een groot feest kunnen genieten in het stralende weer! 


Hartekamp 2017: we zijn er klaar voor!

We zijn er bijna klaar voor: de kampdans zit in onze benen (en armen!), de attributen zijn klaar en de spelvoorbereidingen zijn afgerond.

Het enige dat nu nog ontbreekt: enthousiaste Hartekampers!

Tot morgen allemaal!