Doorgaan naar hoofdcontent

Blauw - daarvan krijgen we vleugels

Onze lieve blauwtjes maakten deze voormiddag verder kennis met elkaar om daarna samen te spelen
 in de speeltuin. 

In de namiddag zijn we gestart met ons sprookje van deze week, waarbij we de feeën helpen hun vleugels terug te krijgen. 

Om de zonnige dag af te sluiten, speelden we een variatie op de stoelendans waarbij er quizvragen opgelost werden. Vooral het dansen tijdens de stoelendans zorgde voor de perfecte afsluiter van de dag... 

Tot morgen xx blauw

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een kijkje in onze dagelijkse kamproutine

Nu we weer thuis zijn en we naar ons ritme zoeken, denken we met heimwee terug aan het kamp en onze dagelijkse routine daar:
samen eten in de refter, 's morgens na het ontbijt en 's avonds na het avondeten kampdansen,
de middagrust beëindigen met de minifuif voor maxipret ...
wat een gemis!De laatste avond - fuif!

Alvorens afscheid te nemen werd er zaterdagavond nog stevig gefuifd.  Het thema was Studio 100, wat waren we allemaal toch mooi verkleed!
Hierbij nog enkele sfeerfoto's :) 


Massaspel

Vandaag stond het massaspel op het programma: alle Hartekampers hielpen Gert van Studio 100 om het materiaal dat werd gestolen terug te vinden en de show te kunnen laten doorgaan. 
Onze hulp kwam zeker niet te kort: iedereen deed zijn opperste best om de opdrachten bij de verschillende Studio 100 personages tot een goed einde te brengen.
Gelukkig zijn we erin geslaagd alles terug te vinden en hebben we nog van een groot feest kunnen genieten in het stralende weer!