Doorgaan naar hoofdcontent

Paars - een hart voor toneel

Drukke tijden op Hartekamp dus vandaag een kort verslagje over de afgelopen twee dagen :) 

Donderdag werden we gedropt in het bos (zonder fotocamera ;) ). Het liep niet altijd even vlot maar geen nood, we waren allemaal tijdig uit het bos. De dag werd afgesloten met een frisse duik in het water.

Op vrijdag speelden we een kleine quiz gevolgd door een estafette en beerpong (met water) maar nadien was het volle focus op onze toneelvoorstelling. Veel zenuwen en weinig eetlust tijdens het avondmaal maar de ontlading was groot na afloop van het stuk over Mario en Julia. 

Veel paarse groetjes! Reacties

Populaire posts van deze blog

Het kamp is officieel van start gegaan :) Na een vlotte busrit zijn we goed aangekomen in Maasmechelen. Op het programma stonden kennismakingsspelletjes voor iedere groep. Oranje deed dit zelf rond het kampvuur. 


Massaspel

Vandaag stond het massaspel op het programma: alle Hartekampers hielpen Gert van Studio 100 om het materiaal dat werd gestolen terug te vinden en de show te kunnen laten doorgaan. 
Onze hulp kwam zeker niet te kort: iedereen deed zijn opperste best om de opdrachten bij de verschillende Studio 100 personages tot een goed einde te brengen.
Gelukkig zijn we erin geslaagd alles terug te vinden en hebben we nog van een groot feest kunnen genieten in het stralende weer! 


Hartekamp 2017: we zijn er klaar voor!

We zijn er bijna klaar voor: de kampdans zit in onze benen (en armen!), de attributen zijn klaar en de spelvoorbereidingen zijn afgerond.

Het enige dat nu nog ontbreekt: enthousiaste Hartekampers!

Tot morgen allemaal!