Doorgaan naar hoofdcontent

Paars - een hart voor toneel

Drukke tijden op Hartekamp dus vandaag een kort verslagje over de afgelopen twee dagen :) 

Donderdag werden we gedropt in het bos (zonder fotocamera ;) ). Het liep niet altijd even vlot maar geen nood, we waren allemaal tijdig uit het bos. De dag werd afgesloten met een frisse duik in het water.

Op vrijdag speelden we een kleine quiz gevolgd door een estafette en beerpong (met water) maar nadien was het volle focus op onze toneelvoorstelling. Veel zenuwen en weinig eetlust tijdens het avondmaal maar de ontlading was groot na afloop van het stuk over Mario en Julia. 

Veel paarse groetjes! Reacties

Populaire posts van deze blog

Een kijkje in onze dagelijkse kamproutine

Nu we weer thuis zijn en we naar ons ritme zoeken, denken we met heimwee terug aan het kamp en onze dagelijkse routine daar:
samen eten in de refter, 's morgens na het ontbijt en 's avonds na het avondeten kampdansen,
de middagrust beëindigen met de minifuif voor maxipret ...
wat een gemis!De laatste avond - fuif!

Alvorens afscheid te nemen werd er zaterdagavond nog stevig gefuifd.  Het thema was Studio 100, wat waren we allemaal toch mooi verkleed!
Hierbij nog enkele sfeerfoto's :) 


Massaspel

Vandaag stond het massaspel op het programma: alle Hartekampers hielpen Gert van Studio 100 om het materiaal dat werd gestolen terug te vinden en de show te kunnen laten doorgaan. 
Onze hulp kwam zeker niet te kort: iedereen deed zijn opperste best om de opdrachten bij de verschillende Studio 100 personages tot een goed einde te brengen.
Gelukkig zijn we erin geslaagd alles terug te vinden en hebben we nog van een groot feest kunnen genieten in het stralende weer!