Doorgaan naar hoofdcontent

Rood - één tegen El Dorado

Dag lieve mama en papa! 

Vandaag speelden we buiten in het bos en op het speelplein het spel "Vind de weg naar El Dorado". Na het tot een goed einde brengen van meerdere opdrachten zijn we er geraakt! 

In de namiddag hebben we "één tegen allen" gespeeld en we hebben de leiding verslagen. Als beloning hebben we extra veel waterballonnen verdiend voor tijdens de vuile spelletjes (foto's volgen later deze week).

's Avonds speelden we levende Jungle Speed! 

Tot morgen! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een kijkje in onze dagelijkse kamproutine

Nu we weer thuis zijn en we naar ons ritme zoeken, denken we met heimwee terug aan het kamp en onze dagelijkse routine daar:
samen eten in de refter, 's morgens na het ontbijt en 's avonds na het avondeten kampdansen,
de middagrust beëindigen met de minifuif voor maxipret ...
wat een gemis!De laatste avond - fuif!

Alvorens afscheid te nemen werd er zaterdagavond nog stevig gefuifd.  Het thema was Studio 100, wat waren we allemaal toch mooi verkleed!
Hierbij nog enkele sfeerfoto's :) 


Massaspel

Vandaag stond het massaspel op het programma: alle Hartekampers hielpen Gert van Studio 100 om het materiaal dat werd gestolen terug te vinden en de show te kunnen laten doorgaan. 
Onze hulp kwam zeker niet te kort: iedereen deed zijn opperste best om de opdrachten bij de verschillende Studio 100 personages tot een goed einde te brengen.
Gelukkig zijn we erin geslaagd alles terug te vinden en hebben we nog van een groot feest kunnen genieten in het stralende weer!