Doorgaan naar hoofdcontent
GROEN

9u15 –“Krak” zei het eerste ei. Dat was dus al 1 ei minder om kapot te slaan op de leiding tijdens de vuile spelletjes. Maar niet alleen tijdens de vuile spelletjes een ei minder, misschien ook een ei minder om pannenkoeken, chocomousse, cakelolly’s, … te maken.

Van eieren tot cornflakes die een beetje te lang in de melk gezeten heeft, tot een overschotje pannenkoekenbeslag, tot een echte modderpoel: het was kEI leuk!

Gelukkig waren er toch nog genoeg eieren zodat we pannenkoeken, cakelolly’s en chocomousse tijdens de film Chicken Run te kijken.

Liefs,
De groentjes


Reacties

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! O ok na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.