Doorgaan naar hoofdcontent
ORANJE

De dag van Oranje stond in het thema van de superheld Aquaman. Perfect in dat plaatje passend ging de groep dan ook, na een stevig pyjama-ontbijt en enkele gezelschapsspelletjes, voor de tweede keer zwemmen. 
Na al die waterpret rommelden de buikjes van onze nieuwbakken superhelden toch wel. Met deze reuze honger werd echter snel korte metten gemaakt met wortelpuree en braadworst als welgekomen redder. 
Na de middag ging Aquamans leger verder met het redden van de bevolking van Atlantis, dit door middel van waterspelletjes. Wanneer de groep een spel tot een goed einde bracht, verdiende ze onderdelen om hun eigen raket te bouwen. Na een lange strijd, waren Atlantis’ afgezanten klaar om teruggestuurd te worden met eerder genoemde raket. Als afsluiter van deze goedgevulde dag ging oranje samen met blauw en rood luisteren naar Meneer Zee. Meneer Zee kwam een verhaal vertellen dat niet over een kabouter ging, ook niet over een draak of een elfje, maar wel... een REUS. De hele groep hing aan de lippen van deze geanimeerde verteller, lonkend naar een goed einde. 
Samen met het einde van het verhaal kwam er ook een einde aan deze dag.


Reacties

  1. Oh, super bedankt voor de mooie foto 😃💟 ons Joren ziet er goed uit 😉😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan ieder van jullie super hartelijk bedankt voor alle goede zorgen,en alle super mooie momenten, jullie zijn echte schatten 😘✌️💟

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

ROOD

Na 4 uren op de bus te hebben gezeten zijn we toch goed en wel aangekomen in Maasmechelen. Na genoten te hebben van de frietjes, leerden we elkaar wat beter kennen en kropen we moe maar voldaan onze bedjes in.


MASSASPEL

Op maandagmiddag was het tijd voor het jaarlijkse massaspel! We speelden De Mol op wereldreis! In tien landen moesten we samenwerken om opdrachten tot een goed einde te brengen. Elke opdracht bracht geld op voor de groepspot en elke opdracht verborg ook een tip om de mol te ontmaskeren. Uiteraard waren er ook vragen over de mol, waarbij pasvragen konden gekocht worden. Vragen zoals “waar stond De Mol deze ochtend bij de kampdans” of “heeft De Mol een pruik, masker, hoed of bril aan” bleken niet gemakkelijk. Gelukkig bracht het mollenboekje vaak de oplossing. Daarin konden we details noteren tijdens het spel. Zoals op TV was de laatste vraag “Wie is De Mol”. Na een reuzespannende middag werd de uiteindelijk de mol ontmaskerd : het bleek Jensen, oftewel Anubis, te zijn! Iedereen kreeg een mooie medaille als aandenken. We sloten af met een, groepsfoto en dan was het alweer tijd om te eten! Bedankt aan Eva en Helena om het massaspel dit jaar in goede banen te leiden, en bedankt …
ROOD

Wat was het deze ochtend weer spannend! De teletijdmachine lanceerde ons plots in Egypte. In de voormiddag had een farao in de Sahara had onze hulp nodig om de verborgen schat te vinden. 

Na lekkere frietjes hadden we weer energie om magische stenen te verzamelen voor de mummie door verschillende opdrachten uit te voeren. Moe van de gekke dag keken we voor het slapen nog gezellig naar een film met lekkere snoepjes.  

Tot morgen!