Doorgaan naar hoofdcontent
ORANJE

De dag van Oranje stond in het thema van de superheld Aquaman. Perfect in dat plaatje passend ging de groep dan ook, na een stevig pyjama-ontbijt en enkele gezelschapsspelletjes, voor de tweede keer zwemmen. 
Na al die waterpret rommelden de buikjes van onze nieuwbakken superhelden toch wel. Met deze reuze honger werd echter snel korte metten gemaakt met wortelpuree en braadworst als welgekomen redder. 
Na de middag ging Aquamans leger verder met het redden van de bevolking van Atlantis, dit door middel van waterspelletjes. Wanneer de groep een spel tot een goed einde bracht, verdiende ze onderdelen om hun eigen raket te bouwen. Na een lange strijd, waren Atlantis’ afgezanten klaar om teruggestuurd te worden met eerder genoemde raket. Als afsluiter van deze goedgevulde dag ging oranje samen met blauw en rood luisteren naar Meneer Zee. Meneer Zee kwam een verhaal vertellen dat niet over een kabouter ging, ook niet over een draak of een elfje, maar wel... een REUS. De hele groep hing aan de lippen van deze geanimeerde verteller, lonkend naar een goed einde. 
Samen met het einde van het verhaal kwam er ook een einde aan deze dag.


Reacties

  1. Oh, super bedankt voor de mooie foto 😃💟 ons Joren ziet er goed uit 😉😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan ieder van jullie super hartelijk bedankt voor alle goede zorgen,en alle super mooie momenten, jullie zijn echte schatten 😘✌️💟

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto!
Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Bedankt dat jullie er bij waren!

Het was weer een geweldige editie van het Hartekampweekend, dankzij jullie allemaal!
We vonden het fijn dat jullie er bij waren!

Tot snel!