Doorgaan naar hoofdcontent
ORANJE

Oranje werd vandaag getraind tot echte superhelden. De eerste stap in dat proces was een stevige ochtendgymnastiek met daarop volgend een superkrachten-bootcamp. In deze bootcamp werden zowel de camouflage- en sluiptechnieken geoefend als de fysieke en mentale kracht. 
De innerlijke mens moet uiteraard ook versterkt worden, dus na een verzadigend middagmaal gingen we verder met een fotozoektocht doorheen de buurt. Vervolgens werd in een heuse “battle of the sexes” werd uitgemaakt wie het sterkst was, Superman of Wonder Woman. De verrassende uitslag daarvan was: Superman!

Om af te sluiten mochten onze helden naar ‘Spa Hartekamp’. Op deze ontspan-avond konden ze naar de manicure, een gezichtsmasker laten leggen, een massage of naar een yoga-cursus. 
Helemaal uitgeteld kropen ze aansluitend in bed.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

ROOD

Na 4 uren op de bus te hebben gezeten zijn we toch goed en wel aangekomen in Maasmechelen. Na genoten te hebben van de frietjes, leerden we elkaar wat beter kennen en kropen we moe maar voldaan onze bedjes in.


MASSASPEL

Op maandagmiddag was het tijd voor het jaarlijkse massaspel! We speelden De Mol op wereldreis! In tien landen moesten we samenwerken om opdrachten tot een goed einde te brengen. Elke opdracht bracht geld op voor de groepspot en elke opdracht verborg ook een tip om de mol te ontmaskeren. Uiteraard waren er ook vragen over de mol, waarbij pasvragen konden gekocht worden. Vragen zoals “waar stond De Mol deze ochtend bij de kampdans” of “heeft De Mol een pruik, masker, hoed of bril aan” bleken niet gemakkelijk. Gelukkig bracht het mollenboekje vaak de oplossing. Daarin konden we details noteren tijdens het spel. Zoals op TV was de laatste vraag “Wie is De Mol”. Na een reuzespannende middag werd de uiteindelijk de mol ontmaskerd : het bleek Jensen, oftewel Anubis, te zijn! Iedereen kreeg een mooie medaille als aandenken. We sloten af met een, groepsfoto en dan was het alweer tijd om te eten! Bedankt aan Eva en Helena om het massaspel dit jaar in goede banen te leiden, en bedankt …
ROOD

Wat was het deze ochtend weer spannend! De teletijdmachine lanceerde ons plots in Egypte. In de voormiddag had een farao in de Sahara had onze hulp nodig om de verborgen schat te vinden. 

Na lekkere frietjes hadden we weer energie om magische stenen te verzamelen voor de mummie door verschillende opdrachten uit te voeren. Moe van de gekke dag keken we voor het slapen nog gezellig naar een film met lekkere snoepjes.  

Tot morgen!