Doorgaan naar hoofdcontent
ORANJE

Oranje werd vandaag getraind tot echte superhelden. De eerste stap in dat proces was een stevige ochtendgymnastiek met daarop volgend een superkrachten-bootcamp. In deze bootcamp werden zowel de camouflage- en sluiptechnieken geoefend als de fysieke en mentale kracht. 
De innerlijke mens moet uiteraard ook versterkt worden, dus na een verzadigend middagmaal gingen we verder met een fotozoektocht doorheen de buurt. Vervolgens werd in een heuse “battle of the sexes” werd uitgemaakt wie het sterkst was, Superman of Wonder Woman. De verrassende uitslag daarvan was: Superman!

Om af te sluiten mochten onze helden naar ‘Spa Hartekamp’. Op deze ontspan-avond konden ze naar de manicure, een gezichtsmasker laten leggen, een massage of naar een yoga-cursus. 
Helemaal uitgeteld kropen ze aansluitend in bed.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! O ok na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.