Doorgaan naar hoofdcontent
ORANJE

Oranje werd vandaag getraind tot echte superhelden. De eerste stap in dat proces was een stevige ochtendgymnastiek met daarop volgend een superkrachten-bootcamp. In deze bootcamp werden zowel de camouflage- en sluiptechnieken geoefend als de fysieke en mentale kracht. 
De innerlijke mens moet uiteraard ook versterkt worden, dus na een verzadigend middagmaal gingen we verder met een fotozoektocht doorheen de buurt. Vervolgens werd in een heuse “battle of the sexes” werd uitgemaakt wie het sterkst was, Superman of Wonder Woman. De verrassende uitslag daarvan was: Superman!

Om af te sluiten mochten onze helden naar ‘Spa Hartekamp’. Op deze ontspan-avond konden ze naar de manicure, een gezichtsmasker laten leggen, een massage of naar een yoga-cursus. 
Helemaal uitgeteld kropen ze aansluitend in bed.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bedankt dat jullie er bij waren!

Het was weer een geweldige editie van het Hartekampweekend, dankzij jullie allemaal!
We vonden het fijn dat jullie er bij waren!

Tot snel!

Rood - Disney all the way!

Dag mama en papa
We vermaken ons super aan 't zeetje: we worden ondergedompeld in de wereld van Disney!
Vrijdagavond werd onze kennis van Disney getest met een heuse quiz.  Zaterdagochtend zijn we naar het strand getrokken: Peter Pan en Tinkerbell hadden elfenstof nodig en dat moest dankzij de kracht van het zeewater gereactiveerd worden. Ze konden beiden rekenen op ons want we volbrachten alle opdrachten tot een goed einde!
In de namiddag knutselden we zeepkisten en gingen we met de go-cart op de dijk cruisen :)
Lieve groetjes,
jullie kapoenen