Doorgaan naar hoofdcontent

Paars - een dag vol pret!Hallo iedereen! 

Even een kleine update van onze avonturen in Oostduinkerke (maar check zeker ook Instagram ;-) ) : 

We begonnen onze dag als doorwinterde marktkramers: we kregen een schoonmaakdoekje/ leeg parfumflesje/ groene regenponcho en moesten op ruiltocht gaan. Het resultaat varieerde van etenswaren over merchandising van de lokale horeca tot sokken met een hondje op. Het is met andere woorden een ongeëvenaard succes geworden! 

Na de middag speelden we een spel, het All-in-one-Expeditie-de Mol-spel. We kregen 25 opdrachten voorgeschoteld om letters te verzamelen, die leidden ons naar locaties waar we cijfercombinaties konden vinden om de koffers open te maken met de verrassing voor deze avond (en ja, onze buiken zullen gevuld worden :-) )

Tot zondag!

jullie allerliefste paarsjes Reacties

Populaire posts van deze blog

De groepsfoto

Deze morgen gingen we allemaal samen op de foto! Geef toe, best een indrukwekkende bende!

De leukste week kan beginnen!

Na een zeer vlotte busrit kwamen we al snel aan in Vakantiehuis Fabiola. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!!) werd er uitgebreid kennis gemaakt, spelletjes gespeeld en kamers ingericht. Straks gaan we lekker slapen want morgen vliegen we er in!

Groen: ochtend en middag: we're singing in the rain ...

Helaas, de regen speelde ons parten vandaag. We hadden deze morgen vuurwerk beloofd op het grote hockeyterrein, maar de regen besliste daar anders over. Dan maar naar binnen in de sporthal. Gewapend met een paar hockeysticks ging iedereen de bal en mekaars benen te lijf. Om onze vierwielers wat meer kans te geven werden alle beentjes met een touw aan elkaar gebonden. Wat normaal lopen is werd nu springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! O ok na de middag werd het even schuilen voor de regen, al hield die het al snel voor bekeken. Met veel zin voor goesting speelden we "levende kopieermachien", waarbij een tekening moest ingekleurd of overgetekend worden. Klinkt simpel niet? Niets van! De tekening en kleuren moesten in verschillende stadia mondeling doorgegeven worden en onderweg speelde de leiding een lelijk tik-je-bent-er-aan spelletje.