Doorgaan naar hoofdcontent

Paars - een dag vol pret!Hallo iedereen! 

Even een kleine update van onze avonturen in Oostduinkerke (maar check zeker ook Instagram ;-) ) : 

We begonnen onze dag als doorwinterde marktkramers: we kregen een schoonmaakdoekje/ leeg parfumflesje/ groene regenponcho en moesten op ruiltocht gaan. Het resultaat varieerde van etenswaren over merchandising van de lokale horeca tot sokken met een hondje op. Het is met andere woorden een ongeëvenaard succes geworden! 

Na de middag speelden we een spel, het All-in-one-Expeditie-de Mol-spel. We kregen 25 opdrachten voorgeschoteld om letters te verzamelen, die leidden ons naar locaties waar we cijfercombinaties konden vinden om de koffers open te maken met de verrassing voor deze avond (en ja, onze buiken zullen gevuld worden :-) )

Tot zondag!

jullie allerliefste paarsjes Reacties

Populaire posts van deze blog

ROOD

Na 4 uren op de bus te hebben gezeten zijn we toch goed en wel aangekomen in Maasmechelen. Na genoten te hebben van de frietjes, leerden we elkaar wat beter kennen en kropen we moe maar voldaan onze bedjes in.


MASSASPEL

Op maandagmiddag was het tijd voor het jaarlijkse massaspel! We speelden De Mol op wereldreis! In tien landen moesten we samenwerken om opdrachten tot een goed einde te brengen. Elke opdracht bracht geld op voor de groepspot en elke opdracht verborg ook een tip om de mol te ontmaskeren. Uiteraard waren er ook vragen over de mol, waarbij pasvragen konden gekocht worden. Vragen zoals “waar stond De Mol deze ochtend bij de kampdans” of “heeft De Mol een pruik, masker, hoed of bril aan” bleken niet gemakkelijk. Gelukkig bracht het mollenboekje vaak de oplossing. Daarin konden we details noteren tijdens het spel. Zoals op TV was de laatste vraag “Wie is De Mol”. Na een reuzespannende middag werd de uiteindelijk de mol ontmaskerd : het bleek Jensen, oftewel Anubis, te zijn! Iedereen kreeg een mooie medaille als aandenken. We sloten af met een, groepsfoto en dan was het alweer tijd om te eten! Bedankt aan Eva en Helena om het massaspel dit jaar in goede banen te leiden, en bedankt …
ROOD

Wat was het deze ochtend weer spannend! De teletijdmachine lanceerde ons plots in Egypte. In de voormiddag had een farao in de Sahara had onze hulp nodig om de verborgen schat te vinden. 

Na lekkere frietjes hadden we weer energie om magische stenen te verzamelen voor de mummie door verschillende opdrachten uit te voeren. Moe van de gekke dag keken we voor het slapen nog gezellig naar een film met lekkere snoepjes.  

Tot morgen!